99% spokojených
zákazníků![Zboží.cz](/images/frontend/icons/zbozi.png)
- 100% spokojeno s termínem dodání
- 100% spokojeno s komunikací
- 100% spokojeno s dodáním zboží
Zlatý certifikát
Ověřeno zákazníky![Heuréka](/images/frontend/icons/heureka-overeno-gold-vlevo.png)
- 100% zákazníků doporučuje obchod
- 4,9 celková spokojenost s obchodem
- 2,3 průměrná doba dodání ve dnech
Sbírej iplodíky
body![Sbírání iplodíků](/images/frontend/collect-products.png)
Dárečky k
objednávce![Dárečky](/images/frontend/presents.png)
Označení potravin
Magazín
![Jak nejrychleji zhubnout? obrázek Jak nejrychleji zhubnout?](/uploads/2024/06/jak_rychle_zhubnout_magazin.320x200.fit.q85.webp)
Jak nejrychleji zhubnout?
Zdravé rychlé hubnutí může být náročné, ale pokud dodržíte několik klíčových kroků, můžete…
Lyofilizované ovoce
![Klikva lyofilizovaná, celá 20g Klikva lyofilizovaná, celá 20g](/uploads/2018/12/klikva-lyo-cela-20g.300x214.fit.q85.webp)
Klikva lyofilizovaná, celá 20g
Brusinky sušené mrazem. Brusinky obsahují velké množství živin a minerálů jako jsou vitamín C,…
Skladem 52 Kč
Přidat do košíku![Rybíz červený lyofilizovaný 30g Rybíz červený lyofilizovaný 30g](/uploads/2018/10/rybiz-cerveny-lyo-30g.300x214.fit.q85.webp)
Rybíz červený lyofilizovaný 30g
Červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitaminu C. Je to vitamínová bomba.
Skladem 52 Kč
Přidat do košíku![Ostružiny lyofilizované, celé 20g Ostružiny lyofilizované, celé 20g](/uploads/2018/10/ostruziny-cele-lyo-30g.300x214.fit.q85.webp)
Ostružiny lyofilizované, celé 20g
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při…
Skladem 45 Kč
Přidat do košíku![Rybíz černý lyofilizovaný 30g Rybíz černý lyofilizovaný 30g](/uploads/2018/10/rybiz-cerny-lyo-30g.300x214.fit.q85.webp)
Rybíz černý lyofilizovaný 30g
Černý rybíz má vysoký obsah vitaminu C a rutinu. Je to vitamínová bomba.
Skladem 45 Kč
Přidat do košíkuLyofilizace je jedinečný způsob sušení ovoce mrazem. Tento proces začíná rychlým zmrazením plodů, po kterém následuje sušení za sníženého tlaku. V této fázi se voda z ovoce mění na páru, což umožňuje zachovat přirozenou strukturu, barvu, vůni a hlavně všechny nutriční hodnoty, včetně vitamínů a minerálů, které se nacházejí v čerstvém ovoci. Tímto způsobem si ovoce uchovává svou kvalitu a výživné látky.