Právě běží: Sleva 25 % na konjakové těstoviny Usui. Zdravá alternativa těstovin a rýže! 

Čarodějnické slevy až 20 % na sušené maso, chipsy a slané mlsání

Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Tuňáková pomazánka

Pomazánky
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají rychlou, jednoduchou a zároveň výživnou svačinu. Tento recept na tuňákovou pomazánku je velmi jednoduchý a zvládne ho připravit úplně každý. Vychutnejte si tuto jemnou svačinku jako pomazánku na chleba, topinkách nebo jako dip k zelenině. 

Proč jíst tuňáka? 

Tuňák je vysoce živinami nabité jídlo, které je oblíbené po celém světě. Obsahuje vysoké množství bílkovin, vitamínů a minerálů jako železo, hořčík a draslík. Je také bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které jsou pro náš organismus velmi prospěšné. Tuňák je tak skvělou volbou pro ty, kteří chtějí posílit své zdraví a udržet svoji vitalitu. Kromě toho, že je tuňák výživný, je také chutný a snadno dostupný, což ho činí ideální volbou pro většinu lidí. 

Co budete potřebovat 

Jak na to 

V misce vidličkou důkladně rozmělněte konzervovaného tuňáka. Přidejte jemně nakrájenou cibuli (červená cibule přidá hezkou barvu a mírnější chuť), pokud máte rádi, můžete přidat i nakrájené kapary nebo kyselou okurku pro křupavost a extra chuť. 

Do směsi vmíchejte jogurt a důkladně promíchejte. Podle chuti přidejte sůl, pepř a pár kapek citronové šťávy. Do pomazánky můžete také vmíchat nasekanou petrželku nebo pažitku. Hotová tuňáková pomazánku by měla následně v lednici odpočívat alespoň 30 minut, aby se všechny chutě dokonale propojily. 

Tato tuňáková pomazánka vykouzlí úsměv na tváři snad úplně každému. Přejeme dobrou chuť! 

Může se Vám hodit


Další články

Z konjaku
Houbové rizoto s tymiánem

Houbové rizoto s tymiánem

Číst článek
Magazín
Lyofilizované ovoce: Vitamíny v každém gramu

Lyofilizované ovoce: Vitamíny v každém gramu

Číst článek
Z konjaku
Rajská omáčka s hovězím masem a penne

Rajská omáčka s hovězím masem a penne

Číst článek