Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Pečený losos s konjakovým salátem

Z konjaku
Pečený losos s konjakovým salátem

Tento recept je nejen skvělý pro každého, kdo si nestíhá připravit zdravou večeři nebo oběd, ale hodí se také pro redukční režim nebo jen tak pro odlehčení jídelníčku. Losos je skvělým zdrojem bílkovin, omega-3 mastných kyselin, draslíku a vitamínů skupiny B. Konjakové špagety s minimálním obsahem sacharidů jsou zase bohatým zdrojem vlákniny glukomanan.

Ingredience pro 1 osobu:

Jak na to

Troubu zahřejte na teplotu 200°C. Na plech dejte alobal. Filet z lososa osušte papírovou utěrkou, potřete trochou olivového oleje a pečte 4-6 minut. Mezitím smíchejte konjakové špagety, vámi zvolenou zeleninu a zakápněte olivovým olejem. Pokud máte více času, můžete jemně prohřát na pánvi. Vyjměte lososa z trouby a můžete servírovat. TIP: Na závěr posypte nastrouhaným parmazánem.


Další články

Magazín
Amarant: Superpotravina, která obohatí vaši kuchyni

Amarant: Superpotravina, která obohatí vaši kuchyni

Číst článek
Polévky
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Číst článek
Pomazánky
Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Číst článek