Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Hlavní jídla
Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Doba přípravy: 20 minut 

Co budete potřebovat 

Krůtí prsní řízek nakrájejte na kostičky, osolte a na troše ghí osmahněte na pánvi. Mrkev a cibuli očistěte a nakrájejte na kostičky. Česnek oloupejte a nakrájejte na kolečka. Na kastrůlku rozehřejte Ghí, přidejte cibuli a česnek a chvíli restujte. Poté přidejte mrkev a mražený hrášek. Podlijte trochou vody a nechte dusit zhruba 10 minut na mírném plameni. Následně (po změknutí mrkve) osolte a nechte vyvařit přebytečnou vodu. Přidejte osmažené krůtí maso. Konjakovou rýži propláchněte pod tekoucí horkou vodou. Buď ji můžete servírovat zvlášť anebo promíchat s připravenou směsí.  


Další články

Z konjaku
Zapečená kuřecí prsa s konjakovou rýží a špenátem

Zapečená kuřecí prsa s konjakovou rýží a špenátem

Číst článek
Magazín
Fermentace - Je prospěšná? Seznam potravin

Fermentace - Je prospěšná? Seznam potravin

Číst článek
Polévky
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Číst článek