Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Silný hovězí vývar

Polévky
Silný hovězí vývar

Co budete potřebovat:

Do hrnce nalijte studenou vodu a přidejte maso a kosti. Zeleninu očistěte a celou ji vložte do vody. Pomalu uveďte do mírného varu a poté ztlumte plamen, aby voda byla těsně pod bodem varu. Vařte 2 – 4 hodiny, ale klidně i déle. Čím déle budete vývar vařit, tím silnější bude. V průběhu můžete lžící odstraňovat vysrážené bílkoviny i přebytečný tuk (není nutné). Když je vývar hotový, sceďte jej do čistého hrnce. Maso a zeleninu nakrájejte a vraťte zpět do vývaru. Osolte a přidejte nasekanou petržel nebo koriandr. Přidat můžete i chilli. Jako nízkosacharidovou náhradu zavářky použijte konjakové bezsacharidové nudle. Vývaru si uvařte vždy více a dejte ho zamrazit. Bude se vám hodit při vaření ostatních polévek nebo omáček.


Další články

Magazín
Ořechy nad zlato

Ořechy nad zlato

Číst článek
Saláty
Salát Coleslaw

Salát Coleslaw

Číst článek
Hlavní jídla
Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Číst článek