Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Silný hovězí vývar

Polévky
Silný hovězí vývar

Co budete potřebovat:

Do hrnce nalijte studenou vodu a přidejte maso a kosti. Zeleninu očistěte a celou ji vložte do vody. Pomalu uveďte do mírného varu a poté ztlumte plamen, aby voda byla těsně pod bodem varu. Vařte 2 – 4 hodiny, ale klidně i déle. Čím déle budete vývar vařit, tím silnější bude. V průběhu můžete lžící odstraňovat vysrážené bílkoviny i přebytečný tuk (není nutné). Když je vývar hotový, sceďte jej do čistého hrnce. Maso a zeleninu nakrájejte a vraťte zpět do vývaru. Osolte a přidejte nasekanou petržel nebo koriandr. Přidat můžete i chilli. Jako nízkosacharidovou náhradu zavářky použijte konjakové bezsacharidové nudle. Vývaru si uvařte vždy více a dejte ho zamrazit. Bude se vám hodit při vaření ostatních polévek nebo omáček.


Další články

Hlavní jídla Z konjaku
Konjakové fettuccine s pórkem a cherry rajčaty

Konjakové fettuccine s pórkem a cherry rajčaty

Číst článek
Magazín
Kešu ořechy: Zdravé zobání

Kešu ořechy: Zdravé zobání

Číst článek
Pomazánky
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Číst článek