Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Konjakové těstoviny s tuňákem a rajčaty

Z konjaku
Konjakové těstoviny s tuňákem a rajčaty

Hledáte recept na rychlý oběd s nízkým obsahem sacharidů, který můžete připravit během několika málo minut? V tom případě vyzkoušejte tyto zapečené těstoviny s konjakem. Osloví vás svěží chuť rajčat, tuňáka, mozzarelly a parmazánu.

Co budete potřebovat (na 1 porci):

Postup:

Výhodou konjakových těstovin je to, že se jedná o hotový pokrm. To znamená, že je nemusíte tepelně upravovat, stačí je pouze propláchnout, a proto je příprava takového obědu velmi rychlá.

Předehřejte si troubu na 200 °C. Cibuli si oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Na pánvi si rozehřejte kapku olivového oleje a nechte na něm cibuli zesklovatět. Poté přidejte bazalku a nechte ji rozvonět. Oloupejte česnek, prolisujte a přidejte ho na pánev.

Následně vmíchejte krájená rajčata. Můžete použít čerstvá rajčata nebo rajčata z konzervy. Přidejte tuňáka a vše dobře promíchejte. V případě potřeby dochuťte solí a pepřem podle své chuti.

Připravte si malou zapékací misku. Promíchejte směs s těstovinami a vše umístěte do pekáče. Po vršku pokrmu rozprostřete parmazán a strouhanou mozzarellou.

Pekáč vložte do předehřáté trouby a nechte zapéct po dobu přibližně 15 až 20 minut. Při servírování pokrm ozdobte čerstvou bazalkou.


Další články

Magazín
Staňte se naším partnerem

Staňte se naším partnerem

Číst článek
Polévky
Silný hovězí vývar

Silný hovězí vývar

Číst článek
Z konjaku
Asijská polévka se zázvorem a koriandrem

Asijská polévka se zázvorem a koriandrem

Číst článek