Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Proteinová mini pizza

Hlavní jídla
Proteinová mini pizza

Chcete si připravit nízkosacharidovou večeři, která vás zasytí a zároveň nebude příliš těžká do žaludku? Vyzkoušejte proteinovou mini pizzu, která vás svou vůní a chutí přenese do prosluněné Itálie. Pochutnat si na ní můžete sami, případně ji připravit jako zajímavé občerstvení pro vaše hosty.

Co budete potřebovat:

Postup:

Nejprve si připravte salsu, kterou budete rozprostírat na těsto. Směs na salsu z menšího sáčku smíchejte s 30 ml pitné vody. Jakmile je směs hotová, dejte ji na pár minut zchladit do lednice.

Následně přejděte do přípravy těsta na proteinovou pizzu. V menší míse smíchejte 25 g směsi na proteinovou pizzu se 40 ml pitné vody. Dobře zpracujte těsto a vyválejte na libovolně velké kruhy.

Vložte vyválené těsto na pečicí papír. Poté naneste na těsto připravenou salsu a posypte ji oreganem.

Pizzu dále můžete libovolně doplnit podle své chuti. V tomto receptu jsme zvolili strouhanou mozzarellu, cherry rajčata nakrájená na tenké plátky, nakrájené žampiony a měsíčky červené cibule.

Troubu si předehřejte na 200 °C a pečte mini pizzu přibližně 15 minut.

Proteinová pizza je skvělou alternativou ke klasické pizze

Pokud hledáte zajímavý recept na low carb večeři, proteinová pizza je skvělou volbou. Díky této směsi strávíte přípravou jen pár minut a rychlé občerstvení bude zanedlouho na stole. Navíc si můžete na pizzu dát, na co zrovna máte chuť a co máte doma k dispozici. Díky složení směsi bude vaše večeře low carb, zdravá a zásluhou vysokého obsahu proteinu vás zasytí na dlouhou dobu. Její předností je také vysoký obsah vitamínů a minerálů.

Chcete si připravit oběd či večeři rychle, zdravě a nízkosacharidově? Prohlédněte si naši nabídku low carb palačinek a omelet.


Další články

Snídaně
Čokoládový dortík v hrníčku (mug cake)

Čokoládový dortík v hrníčku (mug cake)

Číst článek
Polévky
Bílá valašská kyselice

Bílá valašská kyselice

Číst článek
Snídaně
Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Číst článek